Info

Espoon Automuseo -Suomen vanhin yhtäjaksoisesti toiminut automuseo
Bodomintie 35, 02740 ESPOO

Meillä on paljon nähtävää koko perheelle – esillä ovat mm. noin 100 auton ja 50 mopon kokoelmat Pakankylän kartanon punagraniittinavetassa. Ihmeteltävää löytyy 1900-luvun alun “kantti kertaa kanteista” 1960-70 -luvun enää harvemmin liikenteessä nähtyihin perheautoihin. Myös urheiluautokokoelmamme on mielenkiintoinen. Suomeen sodan jälkeen tuodut maineikkaat itä-autot venäläisistä itä-saksalaisiin muodostavat oman historiallisen ryhmänsä. Täällä voit ihailla myös amerikkalaisia “dollarihymyjä”. Eri ikäiset voivat nostalgisesti sukeltaa menneisiin aikoihin autoihin liittyvien julisteiden, työkalujen sekä kodin esineistön kuten putkiradion ja ompelukoneiden mukana.

Museo elää vilkasta elämää järjestämällä ns. rompetoreja sekä tapahtumia mm. ajoneuvokerhoille. Vierailijaryhmille voimme tilauksesta järjestää opastettuja museokierroksia myös varsinaisten aukioloaikojen ulkopuolella. Museon esineistöä ja ajokkejamme vuokrataan myös erilaisiin kuvauksiin ja juhla-ajoihin. Museo-opastuksia ja ajokkien vuokraamista voi tiedustella sähköpostitse info(at)espoonautomuseo.com.

Sijaintimme maalaisidyllisessä Pohjois-Espoossa on oivallinen retkikohde koko perheelle – vain muutaman kilometrin päässä kehä III:lta. Museolla voi ulkona nauttia kioskimme virvokkeista ja jäätelöstä tai omista eväistä.

Museon puhelin 09 855 7178

Kysyttävää Espoon Automuseosta?
Jollei museolla p. 09 855 71 78 vastata, ota yhteyttä hallituksen jäseniin, ks. Espoon Automuseo ry hallitus tai esimerkiksi
Jussi Muotiala p. 0400 725 199

(päivitetty 18.7.2017)